22/7/10

ΠΡΟΣΚΗΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ VPRC ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Η Κίνηση Πολιτών για τον Περιορισμό των Τυχερών Παιγνίων και η εταιρία πολιτικών και κοινωνικών ερευνών VPRC, έχουν την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας με τίτλο ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η έρευνα που διεξήχθη πανελλαδικά από την εταιρία VPRC κατά τον μήνα Ιούλιο 2010, αποτυπώνει την έντονη διαφωνία της ελληνικής κοινωνίας για την επέκταση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιουλίου 2010, στις 12.00,
στην αίθουσα της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ακαδημίας 23, Αθήνα)

Η Κίνηση Πολιτών για τον Περιορισμό των Τυχερών Παιχνιδιών αντιτίθεται στην επιβολή του τζόγου ως τρόπου ζωής του Έλληνα πολίτη και απαιτεί την ακύρωση όποιας σχετικής απόφασης οδηγεί την Ελλάδα σε καζινοποίηση που θα έχει ως μόνο αποτέλεσμα την οικονομική αφαίμαξη των παραγωγικών ελληνικών επιχειρήσεων και την περεταίρω εξαθλίωση του μέσου Έλληνα πολίτη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://oxiallatixera.blogspot.com ή επικοινωνήστε στο nogamblingingreece@live.com.

2 σχόλια:

  1. Οκ και εγώ ηθικώς, κοινωνικώς και οικογενειακώς μαζι σας. Δεν μπορεί όμως να μην ξέρετε πως από τον Σεπτέμβρη του 2008 που βγήκε δεύτερη καταδικαστική απόφαση από το Ευρωπαικό Δικαστήριο γιά τη χώρα μας, η πρώτη είχε βγει το 2006, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 32.000€, επειδή δεν συμμορφωθήκαμε στην ελευθερία της λειτουργίας τους. ΑΡΑ = αυτά μας αρέσει δεν μας αρέσει θα μπουν. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΟΝΤΑΙ ΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ( ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΡΟς, ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟς. Η ΛΈΞΗ
    "ΚΑΖΙΝΟΠΟΙΗΣΗ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΦΟΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ "videolotto" ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κίνηση Πολιτών για τον Περιορισμό των Τυχερών Παιγνίων28 Ιουλίου 2010 στις 12:46 μ.μ.

    Αγαπητέ φίλε,
    Το πρόστιμο αφορά ΜΟΝΟ τα ψυχαγωγικά ηλεκτρονικά παιχνίδια και όχι για τα τυχερά. Αντίθετα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αναγνώρισε το δικαίωμα να λάβει η χώρα μας κάθε μέτρο ώστε να μην μπορούν να μετατραπούν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια σε τυχερά. Διαβάστε το τμήμα “Νόμος 3037” του blog και τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στους συνδέσμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή